Sekaparifrisbeegolfin Suomen mestaruuksista pelataan 18.-19.6.2022 Valkeakosken Korkeakankaalla

Kilpailun järjestelyistä vastaa Valkeakoski Disc Golf ry

Kaikki parit pelaavat kilpailussa kolme kilpailukierrosta parigolfin eri pelimuodoilla. Lauantaina pelataan kaksi kierrosta kahdessa eri lohkossa yhteislähdöin ja sunnuntaina kolmas kierros pelataan väliaikalähdöllä. Sekaparifrisbeegolfissa parin muodostavat mixed-luokassa ja naisten luokassa kilpailevat pelaajat.

Suomen mestaruudet ratkaistaan Pro Open (MPO), Pro Master 40+ (MP40), Pro Master 50+ (MP50) ja Juniorit ≤ 18 (MJ18) -luokissa. Yhteensä kilpailuun osallistuu noin 50 paria.

Mestarit vaihtuvat monessa luokassa


Pro Open -luokassa saadaan varmasti uudet voittajat, koska viime vuoden koko mitalikolmikko puuttuu tämän vuoden kilpailusta. Suurimpina ennakkosuosikkeina voidaan pitää viime vuoden nelosia Tinja Väisästä (Dark Flight Disc Golf) ja Tuukka Kiviojaa (Tomoottajat), viime vuoden kutosia Sinna Talvensolaa (JyLi) ja Toni Jaatista (Joen Liitokiekko) sekä Heidi Lainetta (LFC) ja Sasu Rökmania (Hämeenlinnan Discaajat).

Pro Master 40+ -luokassa luvassa tasainen kisa


Myös Pro Master 40+ -luokassa mestarit ovat pois tämän vuoden kisasta, joten kenttä on auki uusille voittajille. Paperiottelussa ykkösiä ovat Nina Rajala (Järvenpään Frisbeegolf) ja Riku Tähtinen (Pieksämäen Ohiheittäjat) sekä paikalliset Heidi-Helin Harinen (Valkeakoski Disc Golf) ja Jari Lahtinen (Valkeakoski Disc Golf). Viime vuoden hopeamitalistit Saija Anttila (ReTee ry) ja Jani Parkkonen (Talin Tallaajat) hakevat myös mitaleita, mutta tänä vuonna uusien parien kanssa.

Kaikkonen puolustaa mestaruutta Pro Master 50+ -luokassa


Kirsi Kaikkonen (Lohjan Liitokiekkoilijat) jahtaa voiton uuusintaa tällä kertaa parinaan Janne Louhi (Lohjan liitokiekkoilijat). Ykköshaastajina tänäkin vuonna Piitu Hollemo (Team Hippo) ja Kari Vesala (Talin Tallaajat)

Tervetuloa seuraamaan kilpailua


Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. Turvaväleistä ja hygieniasta tulee pitää huolta sekä jättää reilu etäisyys pelaajiin.

Tulospalvelu: https://discgolfmetrix.com/2042158

Lisätiedot:
Ossi Harinen
Puh. 044-5849801
ossi.harinen@gmail.com