Header_PGX95737_muokattu
Sekaparit
Header_PGX95737_muokattu
Sekaparit
Header_PGX95737_muokattu
Sekaparit
previous arrow
next arrow

SEKAPARIFRISBEEGOLFIN SM 2023

Järjestäjän terveiset

Tervetuloa Keuruulle 3.-4.6.2023 Sekaparifrisbeegolfin SM- kilpailuihin! Keuruu on yhdeksän tuhannen asukkaan vesistöjen ympäröimä kaupunki Keski-Suomessa. Varsinainen kaupunkitaajama muodostuu kolmesta saaresta, olemme siis ”saaristolaisia”.

Frisbeegolf on Keuruulla noussut muiden suosittujen lajien rinnalle ja on saanut jalkapallon ja jääkiekon ohella hyvän jalansijan pienessä kaupungissa. Keuruulla on kolme täysimittaista kilpatason rataa, sekä neljä yhdeksänväyläistä rataa ympäri kaupunkia. Suuri kiitos näistä kuuluu Iso Kirja ry:lle sekä aktiivisesti kaikenlaista urheilua tukevalle Keuruun kaupungille.

Tänä kesänä järjestettävät kilpailut ovat neljännet Keuruulla järjestettävä SM-kilpailut.
Kisarata on Vesuri-hankerahoituksella valmistunut kesäkuussa 2019. Hankkeen toteutti järjestävä seura ja rataa ylläpitää seura kesäaikana. Talvikaudella rata-alueella on runsaasti hiihtolatuja, joten sinne emme voi talvikaudella tehdä talvirataa.

Projektipäällikkö Pentti Miettinen

Keuruun kaupungin terveiset

Keuruun kaupunki toivottaa heittäjät tervetulleiksi Keuruulle kilpailemaan Suomen mestaruuksista. On hienoa, että meillä on seura ja aktiiviset henkilöt järjestämässä kilpailuja, kuten myös luomassa olosuhteita sekä kehittämässä junioritoimintaa. SM-tason kilpailut kannustavat myös omia nuoriamme lajissa eteenpäin. Frisbeegolfin nopea suosion kasvu ja Keuruun monet eritasoiset radat ovat siivittäneet frisbeegolfin yhdeksi suosituimmista lajeista myös keuruulaisille. Onnea kilpailuun!

Keuruun vapaa-aikapäällikkö Heli Peltola

TD:n terveiset

Toivotan kisaajat, caddiet ja katsojat lämpimästi tervetulleeksi Sekaparien SM-kisoihin Keuruulle! Olen otettu saadessani toimia kisan TD:nä ja teen parhaani luodakseni kaikille osallistujille mukavan kokemuksen. Aktiivisena kisajärjestäjänä ja lajin aktiivisena harrastajana pyrin tekemään tapahtumasta ikimuistoisen ja hyvän sekä kisassa työskenteleville että kisaaville.

Tapahtumaa ei tehdä yksin ja kiitänkin jo nyt Keuruun kaupunkia sekä Frisbeegolfseura Mandonkiertäjien jäseniä ja kisassa toimivia vapaaehtoisia. Hyvän mielen lajina frisbeegolf tunnetaan ja minä pyrin kisajärjestäjän ominaisuudessa pitämään hyvää mieltä kisapäivinä. Kesäkuussa nähdään Keuruulla!

Tournament Director Teija Soukkila

Mandon kiertäjät

Mandon Kiertäjät on perustettu 8.2.2014 Keuruulla.

Seuran tarkoituksena on tukea, edistää ja kehittää paikallista frisbeegolfurheilu- ja harrastustoimintaa.

Jäseneksi ovat tervetulleita kaikki, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Uutiset

Sekaparifrisbeegolfin Suomen mestaruudet ratkottiin Keuruulla

04.06.2023

Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna olivat vuorossa kesän toiset frisbeegolfin SM-kisat, kun Keurusselän Frisbeegolfpuistossa Keuruulla kilpailtiin sekaparifrisbeegolfin Suomen mestaruuksista 3.–4. kesäkuuta. Sekaparifrisbeegolfin SM-kisoissa oli mukana yhteensä 32 paria kolmessa eri kilpailuluokassa: MPO, MP40 ja MP50. Kilpailussa pelattiin yhteensä kolme kilpailukierrosta vaihtelevin pelimuodoin. Lauantain avauskierroksella väylät 1–7 pelattiin tough shot -tyylillä ja väylät 8–18 modified alternate shotilla. Lauantain … Lue lisää

SM-kilpailut somessa

SekapariSM finaalikierroksen kootut tulokset.

#sekaparifrisbeegolfinsm #frisbeegolfsm #frisbeegolfliitto
...

79 0

SekapariSM 2023 avoimen voittajat ovat:
1. Emilia Kallio ja Pekka Korhonen
2. Noora Siikala ja Toni Järvenpää
3. Netta Leppäaho ja Aatu Kinnunen
Onnea mestaruudesta!
#sekaparifrisbeegolfinsm #frisbeegolfsm #frisbeegolfliitto
...

131 0

Yhteistyökumppanit