Kaksi miestä seisomassa, toinen juuri heittänyt frisbeen, toinen katsoo heittoa.
Kaksi tyttöä seisomassa selin kameraan, toinen on heittänyt frisbeen kohti koria, toinen katsoo vierellä.
Header_PGX95737_muokattu
Parifrisbeegolf
Parifrisbeegolf
Parifrisbeegolf
previous arrow
next arrow

PARIFRISBEEGOLFIN SM 2023

Järjestäjän terveiset

Joen Liitokiekko toivottaa kaikki kilpailijat lämpimästi tervetulleiksi syksyiseen Pohjois-Karjalaan pelaamaan parifrisbeegolfin Suomen mestaruuksista!

Yleisöllä on kilpailuun vapaa pääsy, joten tervetuloa seuraamaan Suomen parasta frisbeegolfia!

Kilpailujen järjestäminen ja frisbeegolfratojen ylläpito ja kehitys eivät onnistuisi ilman lukuisten eri tahojen välistä yhteistyötä ja panostuksia, joten suuret kiitokset kaikille SM-kilpailua, ja
samalla seuratoimintaamme, tukemaan lähteneille yritysyhteistyökumppaneillemme sekä Suomen frisbeegolfliitolle, Joensuun kaupungille ja Kontiolahden kunnalle.

Hyviä heittoja kaikille kilpailijoille!

Terveisin,
Sammy, Andy, Pasi, Ismo, Joni, Anssi / Joen Liitokiekko ry

Joen Liitokiekko

Joen Liitokiekko ry (JLK) on Joensuussa vuonna 2004 perustettu frisbeegolfiin ja ultimateen keskittyvä urheiluseura. Seuran ensimmäiset toimintavuodet menivät ultimaten parissa ja vuosien 2008-2011 aikana lajivalikoimaan tuli vahvasti mukaan myös frisbeegolf, kun Joensuuhun valmistui kaksi ensimmäistä 9-väyläistä frisbeegolfrataa (Kirkkopuisto ja Karsikko).

JLK:n järjestämä säännöllinen frisbeegolfkilpailutoiminta alkoi viikkokisojen merkeissä vuonna 2010, vuonna 2014 järjestettiin ensimmäinen SFL-/PDGA-kilpailu (Pohjois-Karjalan avoimet) ja nykyään – Metrix-tilastojen mukaan – JLK pitää Suomessa kärkipaikkaa järjestettyjen kilpailujen määrässä frisbeegolfseurojen osalta. Vuonna 2022 JLK järjesti 100 eritasoista kilpailua, joiden osallistujamäärä oli yhteensä yli 4 600. SM-kilpailuita JLK on järjestänyt aiemmin kahdet – vuonna 2018 Mastereiden SM heitettiin Lykynlammella ja vuonna 2020 Sekaparifrisbeegolfin SM-kilpailussa pelattiin Lykynlammen lisäksi myös Kontiolahdella Kontiorannassa.

JLK:ssa on jäseniä nykyään yli 300 ja vaikka suurin osa jäsenistä onkin joensuulaisia, niin käytännössä jäsenistössämme ovat edustettuina kaikki Pohjois-Karjalan kunnat. Ilahduttavasti viime vuosina myös juniorit ovat toden teolla löytäneet frisbeegolfin pariin, joten odotettavissa on, että vuoden 2023 aikana JLK:n juniorijäsenten määrä nousee jo yli sataan. Laaja ja laadukas seuratyö sai myös hienoa tunnustusta vuonna 2020, kun JLK palkittiin Joensuun kaupungin vuoden liikuttajana ja aiemmin vuonna 2018 JLK palkittiin Suomen frisbeegolfliiton vuoden jäsenseurana.

Uutiset

Parifrisbeegolfin Suomen mestaruudet ratkottiin Joensuussa ja Kontiolahdella

24.09.2023

Parifrisbeegolfin SM-kilpailut kilpailtiin Joensuussa ja Kontiolahdella 23.- 24. syyskuuta. Kilpailijoita nähtiin yhteensä viidessä eri luokassa: MPO, FPO, MP40, FP40 ja MJ18. Pelimuotoina toimivat Modified Alternate Throw, Tough Shot ja Best Shot Max2 ja kilpailun järjestäjänä Joen Liitokiekko. MPO:ssa voittoon kiri FrisbeeGolfClub Hyrylän kaksikko Miro Ryhänen ja Teemu Talikainen tykittämällä viimeisellä kierroksella tuloksen -10. -10 oli samalla myös heidän lopputuloksensa, sillä he … Lue lisää

SM-kilpailut somessa

Ilmoittautuminen parifrisbeegolfin SM-kisoihin käynnistyy tänään 13.7.2023. Parifrisbeegolfin SM-kilpailut järjestetään Joensuussa 23.-24.9.

Rekisteröityminen tapahtuu kilpailun Metrix-sivulla.

#parifrisbeegolfinsm #frisbeegolfinsm #frisbeegolfsm #frisbeegolfliitto
...

46 0

Vuoden 2023 SM-kilpailujen paikkakunnat ja järjestäjätahot on julkaistu! 🔥

Frisbeegolfin SM (MPO/FPO): Lahti, Lahden Frisbee Club & Barefoot Suomi Oy
Frisbeegolfin SM - Masterit: Valkeakoski, JR Frisbee Service Oy & Valkeakoski Disc Golf
Frisbeegolfin SM - Juniorit: Heinola, Lords of Disc Golf
Frisbeegolfin SM - Amatöörit: Espoo, Puskasoturit
Sekaparifrisbeegolfin SM: Keuruu, Frisbeegolfseura Mandon Kiertäjät
Joukkuefrisbeegolfin SM: Oulu, Oulun frisbeeseura
Parifrisbeegolfin SM: Joensuu, Joen Liitokiekko
Frisbeen pituusheiton SM: haku yhä auki

Lue koko uutinen: frisbeegolf-sm.fi/uutiset

Kuva: SFL/Mika Packalen

#frisbeegolfinsm #mastereidenfrisbeegolfinsm #junioreidenfrisbeegolfinsm #amatöörienfrisbeegolfinsm #sekaparifrisbeegolfinsm #joukkuefrisbeegolfinsm #parifrisbeegolfinsm #frisbeegolfinpituusheitonsm
...

223 0

Yhteistyökumppanit