Header_PGX95737_muokattu
Juniorit
PG9_9997
Juniorit
PG9_0508
Juniorit
previous arrow
next arrow

FRISBEEGOLFIN SM
JUNIORIT 2022

Järjestäjän terveiset

Tervetuloa Jyväskylän Liitokiekkoilijat Ry:n järjestämiin Junioreiden SM -kilpailuihin Jyväskylään HiiskaDG:n frisbeegolfradalle!

Kisavalmistelut ovat jo kovasti käynnissä ja rata tulee olemaan loistavassa kunnossa kisapäivän koittaessa elokuun puolessa välissä. Radalta tulee varmasti löytymään monenlaista haastetta ja onnistumisen elämyksiä.

Kisan TD:nä toimii seuran puheenjohtaja Sami Talvensola, joka on aktiivinen toimija jyväskyläläisen frisbeegolfin kehittämisessä. Hän ei itse kilpaile, mutta löytyy kisakaudella usein toimimasta caddyna.

Apu-TD:n tehtävää hoitavat seuran juniorivastaava Jouni Kallio, jonka rooli valtakunnallisessa juniorityössä on merkittävä. Hän on tehnyt valtavan työmäärän erilaisen juniorimateriaalin ja mallien luomisessa sekä Wille Mäkinen, joka toimii JyLissä merkittävänä taustavoimana harjoitteluolosuhteiden ja muiden toimien kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

Nähdään Jyväskylässä elokuun puolessa välissä!

Jyväskylän Liitokiekkoilijat

Jo pitkään toiminut Jyväskylän Liitokiekkoilijat on yli 200 juniorijäsenellään Suomen suurin frisbeegolfin junioriseura, joka on vahvasti mukana valtakunnallisen junioritoiminnan kehittämisessä.

Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä lapsille ja nuorille suunnatuissa tapahtumissa ja viikoittaisessa ohjatussa harjoittelutoiminnassa onkin mukana reilusti yli 100 harrastajaa. JyListä onkin noussut useita harrastajille tuttuja nimiä, niin kotimaisen kuin kansainvälisen frisbeegolfin kentälle, ja uusia lupaavia nuoria tulee koko ajan.

Junioritoiminnan lisäksi kesällä pyörivät JyLin järjestämät viikkokisat kaksi kertaa viikossa ja seura tekee Jyväskylän kaupungin kanssa voimakasta yhteistyötä ratojen ja olosuhteiden kehittämiseksi. Talviaikaan harjoitusvuoroja järjestetään niin junioreille kuin aikuisille.

Uutiset

Junioreiden SM-kilpailut huipentuivat helteisessä Jyväskylässä

14.08.2022

Frisbeegolfin junioreiden SM-kilpailut huipentuivat tänään sunnuntaina Jyväskylässä. Helteisen päivän ohjelmassa oli väliaikalähdöin pelattu finaalikierros. Talikainen kiri MJ18-luokan ykköseksi MJ18-luokan kilpailua johti avauspäivän jälkeen Onni Ruusunen (Harjavallan DiscGolf) kahden heiton erolla Teemu Talikaiseen (FrisbeeGolfClub Hyrylä) ja kuuden heiton erolla Justus Sarveen (Hämeenlinnan Discaajat) nähden. Finaalikierroksen alkupuoliskolla Ruusunen pelasi hivenen Talikaista paremmin, ja onnistui kasvattamaan johtonsa viiden … Lue lisää

SM-kilpailut somessa

Vuoden 2023 SM-kilpailujen paikkakunnat ja järjestäjätahot on julkaistu! 🔥

Frisbeegolfin SM (MPO/FPO): Lahti, Lahden Frisbee Club & Barefoot Suomi Oy
Frisbeegolfin SM - Masterit: Valkeakoski, JR Frisbee Service Oy & Valkeakoski Disc Golf
Frisbeegolfin SM - Juniorit: Heinola, Lords of Disc Golf
Frisbeegolfin SM - Amatöörit: Espoo, Puskasoturit
Sekaparifrisbeegolfin SM: Keuruu, Frisbeegolfseura Mandon Kiertäjät
Joukkuefrisbeegolfin SM: Oulu, Oulun frisbeeseura
Parifrisbeegolfin SM: Joensuu, Joen Liitokiekko
Frisbeen pituusheiton SM: haku yhä auki

Lue koko uutinen: frisbeegolf-sm.fi/uutiset

Kuva: SFL/Mika Packalen

#frisbeegolfinsm #mastereidenfrisbeegolfinsm #junioreidenfrisbeegolfinsm #amatöörienfrisbeegolfinsm #sekaparifrisbeegolfinsm #joukkuefrisbeegolfinsm #parifrisbeegolfinsm #frisbeegolfinpituusheitonsm
...

Junioreiden Suomen mestarit 2022:
MJ18: Teemu Talikainen, Onni Ruusunen ja Topias Piirainen
FJ18: Nelli Forsberg ja Sinna Talvensola
MJ15: Oiva Päivänsalo, Toivo Turtia ja Väinö Vanhanen
FJ15: Janni Majuri

Suomen frisbeegolfliitto onnittelee mitalisteja!

Kuva: SFL

#junioreidenfrisbeegolfinsm
...

Frisbeegolfin Junioreiden SM-kisojen finaalipäivä on käynnistynyt ja iltapäivällä tiedetään mihin suuntaan nämä pokaalit lähtevät. #junioreidenfrisbeegolfinsm @frisbeegolfliitto #frisbeegolf #discgolf ...

Yhteistyökumppanit