Header_PGX95737_muokattu
Juniorit
PG9_9997
Juniorit
PG9_0508
Juniorit
previous arrow
next arrow

FRISBEEGOLFIN SM
JUNIORIT 2022

Järjestäjän terveiset

Tervetuloa Jyväskylän Liitokiekkoilijat Ry:n järjestämiin Junioreiden SM -kilpailuihin Jyväskylään HiiskaDG:n frisbeegolfradalle!

Kisavalmistelut ovat jo kovasti käynnissä ja rata tulee olemaan loistavassa kunnossa kisapäivän koittaessa elokuun puolessa välissä. Radalta tulee varmasti löytymään monenlaista haastetta ja onnistumisen elämyksiä.

Kisan TD:nä toimii seuran puheenjohtaja Sami Talvensola, joka on aktiivinen toimija jyväskyläläisen frisbeegolfin kehittämisessä. Hän ei itse kilpaile, mutta löytyy kisakaudella usein toimimasta caddyna.

Apu-TD:n tehtävää hoitavat seuran juniorivastaava Jouni Kallio, jonka rooli valtakunnallisessa juniorityössä on merkittävä. Hän on tehnyt valtavan työmäärän erilaisen juniorimateriaalin ja mallien luomisessa sekä Wille Mäkinen, joka toimii JyLissä merkittävänä taustavoimana harjoitteluolosuhteiden ja muiden toimien kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

Nähdään Jyväskylässä elokuun puolessa välissä!

Jyväskylän Liitokiekkoilijat

Jo pitkään toiminut Jyväskylän Liitokiekkoilijat on yli 200 juniorijäsenellään Suomen suurin frisbeegolfin junioriseura, joka on vahvasti mukana valtakunnallisen junioritoiminnan kehittämisessä.

Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä lapsille ja nuorille suunnatuissa tapahtumissa ja viikoittaisessa ohjatussa harjoittelutoiminnassa onkin mukana reilusti yli 100 harrastajaa. JyListä onkin noussut useita harrastajille tuttuja nimiä, niin kotimaisen kuin kansainvälisen frisbeegolfin kentälle, ja uusia lupaavia nuoria tulee koko ajan.

Junioritoiminnan lisäksi kesällä pyörivät JyLin järjestämät viikkokisat kaksi kertaa viikossa ja seura tekee Jyväskylän kaupungin kanssa voimakasta yhteistyötä ratojen ja olosuhteiden kehittämiseksi. Talviaikaan harjoitusvuoroja järjestetään niin junioreille kuin aikuisille.

Uutiset

Junioreiden SM-kilpailut käynnistyivät Jyväskylässä

13.08.2022

Kilpailu frisbeegolfin junioreiden Suomen mestaruuksista käynnistyi tänään lauantaina Jyväskylässä, Hiiskan frisbeegolfradalla. Mestaruudet ratkotaan neljässä eri luokassa. Avauspäivänä kussakin luokassa pelattiin kaksi kierrosta. Forsberg ja Ruusunen alle 19-vuotiaiden kärkipaikoilla FJ18-luokassa nähtiin lauantaina tiukkaa mittelöä kilpailun kärkipaikasta. Avauskierroksen jälkeen johtoa piti hallussaan järjestävää seuraa Jyväskylän Liitokiekkoilijoita edustava Sinna Talvensola. Talvensola pelasi avauskierroksensa lukemiin 17 yli parin. Nelli … Lue lisää

SM-kilpailut somessa

Junioreiden SM-kisat käynnistyvät lauantaina Jyväskylän Hiiskan radalla klo 9! 🤩

Yleisölle on kilpailuun vapaa pääsy.

Kisat järjestää Jyväskylän Liitokiekkoilijat.

Lue lisää kisasta ja ohjeista SM-sivustolta: frisbeegolf-sm.fi/juniorit

Kuva: JyLi. Kisan virallinen logo.

#junioreidenfrisbeegolfinsm
...

Junioreiden SM-kilpailuihin 13.-14.8. ilmoittautuminen on käynnissä! Rekisteröityminen päättyy 31.7. klo 12.

Linkki rekisteröitymiseen: frisbeegolf-sm.fi

#junioreidenfrisbeegolfinsm
...

Tiesitkö jo, että frisbeegolfin kahdeksan SM-kilpailun tunnelmat ja uutiset välittyvät jatkossa tänne kilpailuiden yhteiselle Insta-tilille?

Tuokiokuvia kilpailuista saamme jo pian kun
Joukkuefrisbeegolfin SM-kisat starttaavat Keuruulla ensi lauantaina 21.5.!

#joukkuefrisbeegolfinsm
#sekaparifrisbeegolfinsm
#mastereidenfrisbeegolfinsm
#frisbeegolfinsm
#junioreidenfrisbeegolfinsm
#amatöörienfrisbeegolfinsm
#parifrisbeegolfinsm
#frisbeegolfinpituusheitonsm
...

Yhteistyökumppanit