Header_PGX95737_muokattu
Juniorit
PG9_9997
Juniorit
PG9_0508
Juniorit
previous arrow
next arrow

FRISBEEGOLFIN SM
JUNIORIT 2023

Järjestäjän terveiset

Tervetuloa Lords of DiscGolf ry:n järjestämään SM-kilpailut – Juniorit kilpailuun Heinolaan, Kippikselle! Valmistelut ovat jo kovasti käynnissä ja rata tulee olemaan loistavassa kunnossa kilpailun koettaessa elokuussa, siitä pitää huolen radan ylläpitotiimi. 

Kilpailun TD:nä on seuran rahastonhoitaja ja kilpailuvastaava Riku Kankaanpää, joka on aktiivinen toimija heinolalaisen frisbeegolfin kehittämisessä. ApuTD:n tehtävässä toimii seuran hallituksen jäsen ja yleismiesjantunen Sami Tuomola, teknisen puolen moniosaaja. Samin työpanos muun muassa radan ylläpidon kehittämisessä ja viikkokilpailuiden järjestämisessä on ollut mittaamattoman arvokas. Kilpailuprojektia ohjailee Jere Pohjankoski, joka nykyään harvemmin esittelyjä kaipaa. Jeren johtamana Kippis on saavuttanut aseman maailman parhaimpien ratojen joukosta ja odotappa kun kuulet ja näet mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan!

Vuonna 2001 perustettu Lords of DiscGolf ry on noin 200 jäsenellään kasvanut vuosien varrella isojen frisbeegolfseurojen joukkoon. Toiminnan pääpaino seuralla on ollut rataolosuhteiden kehittämisessä, ja seurassa tehty vapaaehtoistyö on noteraattu Suomen Urheilugaalaa myöten. Hiljattain LDG on alkanut panostaa aivan uudella otteella myös junioritoimintaan muun muassa ohjattujen junioriryhmien ja kesän päiväleirien muodossa. Seurasta onkin nousemassa lupaavia junioreita, joten tule katsomaan, miten he pärjäävät Kippiksellä elokuussa, kun Suomen parhaat juniorit kokoontuvat Heinolaan kilpailemaan Suomen mestaruuksista!

Lords of Disc Golf

LDG, eli Lords of DiscGolf ry on vuonna 2001 perustettu Heinolalainen frisbeegolfyhdistys, joka on syntynyt intohimosta viedä frisbeegolfia seuraavalle tasolle.

Olemme ensimmäiset 20 toimintavuottamme keskittäneet huomiomme harrastamisen olosuhteiden luomiseen ja työmme seurauksena on syntynyt kaikkien tuntema Heinola DiscGolfPark World, eli tutummin Kippis.

Nyt kun ratakeskus alkaa olla kohtuullisessa pelikunnossa niin vuonna 2020 aloitimme tapahtumien laajamittaisemman järjestämisen ja nykyään Kippiksellä järjestetään vuosittain kymmeniä tapahtumia, joista muutama on melko isokin.

Odotamme innolla mitä LDG ja Kippis tulevat olemaan vuonna 2030. Kiitos kun olet matkassa mukana.

Uutiset

Junioreiden Suomen mestaruuksista kisattiin Heinolassa

13.08.2023

Junioreiden SM-kisojen peliformaatti sisälsi yhteensä kolme kierrosta. Lauantaina tahkottiin kaksi kierrosta yhteislähdöin ja sunnuntaina pelattiin viimeinen kierros väliaikalähdöin. Kilpailussa oli yhteensä neljä kilpailuluokkaa: FPO (alle 19-vuotiaat tytöt), FJ15, MPO (alle 19-vuotiaat) ja MJ15. Mitaleista oli kisaamassa yhteensä 137 junioria. Ruusunen ja Kivistö alle 19-vuotiaiden mestareiksi Onni Ruusunen (Harjavallan DiscGolf), yksi MJ18/MPO-luokan mitalisuosikeista, aloitti SM-turnauksen erittäin vahvasti … Lue lisää

SM-kilpailut somessa

RATAESITTELY Kippiksen Pro-radan Junnu-SM -layoutista on tässä 😍

Kiitos kumppaneille:
@discmaniadiscs
@heinolakaupunki
@pekanleipa
@kcmheinola
@powergripeurope
@naturalborndiscgolfer
@frisbeegolfliitto

#frisbeegolf
#frisbeegolfsm
#junioreidenfrisbeegolfinsm
#frisbeegolfsuomi
#heinola
#discmania
#pekanleipa
#powergrip
#citymarket
#kippis
#kippasuo
#rataesittely
#esittelyvideo
#discgolf
#discgolfcourse
...

273 0

Ensi viikonloppuna Juniorien SM-kilpailuun Kippikselle saapuu Suomen parhaat Juniorifribaajat. Tällä videolla Kippiksen juniorien edustustiimin Arttu Rossi kertoo rataennätyksensä Pro-radalla. Hän pelaa MJ15-luokassa ja on muuten kiinnostava nähdä miten Artun käy kun hänen ikäluokan parhaat fribaajat tulevat haastamaan hänen kotiradalleen!

Suomen frisbeegolfliitto ry
@heinolakaupunki
Arttu Rossi
VisitLahti
#frisbeegolf
#frisbeegolfsm
#junioreidenfrisbeegolfinsm
#frisbeegolfsuomi
#discgolf
#heinola
#discmania
#kippis
#kippasuo
#tyyni (paita)
#europeanopen (kori)
...

234 0

Juniorien SM-kilpailu pelataan viikonloppuna Kippiksellä! Tältä videolta näet miten Heinolan juniorien edustustiimin kapteeni Nikola Arkko heittää JunnuSM-layoutin 1. väylän rinkiin. Kiinnostava nähdä ketkä pelaavat MJ18 luokan finaalikierroksen kärkikortissa, joka kuvataan jälkituotetuksi videoksi.

@frisbeegolfliitto
@heinolakaupunki
@urheilucast

#frisbeegolf
#frisbeegolfsm
#junioreidenfrisbeegolfinsm
#frisbeegolfsuomi
#discgolf
#heinola
#discmania
#kippis
#kippasuo
...

384 1

Yhteistyökumppanit