IMG_5737
Amatöörit
AmaSM_2021-30
Amatöörit
Header_PGX95737_muokattu
Amatöörit
previous arrow
next arrow

FRISBEEGOLFIN SM –
AMATÖÖRIT 2022

Järjestäjän terveiset

Kilpailunjohtajana toimiva Kim Hägglund on ehtinyt pelata frisbeegolfia jo kolmella vuosikymmenellä ja toimia WCDG ry:n puheenjohtajankin usean kauden ajan. Hänellä ei forekäsi tärise. Apulaiskilpailunjohtajana toimii puolestaan nuori ja komea Rene Ojala, joka iästään huolimatta on ehtinyt keräämään hyvin kokemusta sekä kisojen järjestämisestä, että niissä huonosti pelaamisesta. Hänellä forekäsi tärisee.

Kuitenkin tämä kaksikko yhdessä koko West Coast Disc Golfers ry:n kanssa tekee kaikkensa, jotta jokainen kilpailija ja katsoja saa kokea ainutlaatuisen ja upean tapahtuman. Rata laitetaan parhaaseen kuntoon, vapaaehtoiset tulevat paikalle sujuvoittamaan pelaamista, kierroksia videoidaan ammattilaisten toimesta ja paikalla palvelee mitä todennäköisimmin kioski – vain muutamia hyviä asioita mainitakseni.

Joten nähkäämme elokuussa! Siihen asti lisätietoja tapahtumasta julkaistaan tänne sekä Metrixiin, joten ottakaa sivut seurantaan.

Toivotamme jokaisen kilpailijan ja katsojan lämpimästi tervetulleeksi Kokkolaan!

West Coast Disc Golfer

West Coast Disc Golfer ry on vuonna 2011 Kokkolassa perustettu seura, joka sittemmin on laajentunut myös länsirannikon muihin kaupunkeihin ja kuntiin. Nykyään meillä on merkittävä määrä jäseniä mm. Pietarsaaresta ja Alavetelistä.

WCDG ry:n toiminta on aktiivista ja monipuolista, kun se ylläpitää kahta rataa Kokkolassa, on mukana uusissa ratahankkeissa pitkin länsirannikkoa, järjestää erilaisia kilpailuja, pitää tyky-päiviä ja niin edelleen. Myös WCDG ry:n jäsenmäärä on kasvussa ja viime vuonna ennätys meni selvästi rikki, kun jäseniä oli jopa yli 110.

Uutiset

Amatöörien SM-kilpailuun paikan lunastavat kilpailijat saadaan selville heinäkuun aikana

21.07.2022

Amatöörien SM-kilpailuun lunastavat paikan kilpailijat, jotka saavuttavat Prodigy Disc Amateur Tourin osakilpailuissa, sarjasta riippuen, top 6 tai top 3 (tai tasasija) -sijoituksen tai ovat voittaneet viime vuoden amatöörien SM-kilpailuissa. Tähän mennessä paikan lunastaneet kilpailijat löydät Metrixistä täältä: Frisbeegolfin SM – Amatöörit 2022 (discgolfmetrix.com). Prodigy Disc Amateur Tourin osakilpailut jatkuvat seuraavana viikonloppuna 23.-24.7. Kraakenissa Raahessa sekä … Lue lisää

SM-kilpailut somessa

Amatöörien SM-karsintakiertue Prodigy Disc Amateur Tourin viimeiset osakilpailut järjestetään heinäkuun kahtena viimeisenä viikonloppuna Raahessa ja Joroisissa.

SM-kilpailuun paikan lunastaneiden tulee maksaa osallistumismaksu piakkoin, sillä maksamattomat pelaajat poistetaan osallistujien listalta 5.8.

Lue lisää: frisbeegolf-sm.fi/amatoorit/uutiset

Kuva: Laajalahti frisbeegolf

#amatöörienfrisbeegolfinsm
...

Tiesitkö jo, että frisbeegolfin kahdeksan SM-kilpailun tunnelmat ja uutiset välittyvät jatkossa tänne kilpailuiden yhteiselle Insta-tilille?

Tuokiokuvia kilpailuista saamme jo pian kun
Joukkuefrisbeegolfin SM-kisat starttaavat Keuruulla ensi lauantaina 21.5.!

#joukkuefrisbeegolfinsm
#sekaparifrisbeegolfinsm
#mastereidenfrisbeegolfinsm
#frisbeegolfinsm
#junioreidenfrisbeegolfinsm
#amatöörienfrisbeegolfinsm
#parifrisbeegolfinsm
#frisbeegolfinpituusheitonsm
...

Yhteistyökumppanit