Katsojille

Saapumisohje

Kilpailuratoina toimivat Ahvenlampi frisbeegolf osoitteessa Ahvenlammentie 62, Saarijärvi sekä Kusiaismäen frisbeegolfrata osoitteessa Hyppyrimäentie, Saarijärvi.

Ahvenlammen radalla kilpailukeskuksena toimii Ahvenlampi Camping, jossa sijaitsee kahvila- ja ravintolapalvelut sekä WC:t.

Kusiaismäen radalla kilpailukeskuksena toimii Kusiaismäen rinnekahvila, jossa sijaitsee kahvila- ja ravintolapalvelut sekä WC:t.

Kisaetiketti

Ole varovainen. 
Myös parhaat pelaajat tekevät virheitä ja heidän heittonsa saattaa karata väylän ulkopuolelle. 

Huomioi toiset. 
Käytä vain merkittyjä kulkureittejä. Älä mene talojen pihoille. Ole varovainen ylittäessäsi teitä. Rata on yleisessä puistossa, joten kaikki alueella olevat eivät välttämättä ole siellä katsomassa kilpailua. Frisbeegolfpuistot ovat usein asutuksen läheisyydessä. Pidä huoli, että käytökselläsi et häiritse puiston vieressä asuvia ihmisiä. Käytä roskiksia. 

Pidä rata siistinä ja vahingoittumattomana.
Radalla olevat puut, pensaat ja muut luontaiset esteet ovat siellä tarkoituksella. Älä vahingoita niitä tarkoituksella. Roskaaminen radalla ja koko kilpailualueella on kiellettyä.
 
Pidä kilpailuväylät vapaana. 
Älä mene väylille, kun niillä pelataan. Älä liiku jos olet pelaajan näköalueella, kun hän on heittämässä tai keskittymässä heittoonsa. Kannattaa pyrkiä sijoittumaan aina siten, että pelaajan näkökentässä on mahdollisimman vähän ylimääräisiä häiriötekijöitä. Pidä puhelimesi äänettömällä, etenkin jos olet lähellä pelaajia. Seuraa henkilökunnan ohjeita. 

Nimikirjoitukset ja valokuvaus. 
Pelaajilta voi pyytää nimikirjoituksia ja kuvia, mutta pyydä niitä vasta pelaajan lopetettua kierroksensa. Heitä ei saa häiritä kesken kierroksen. Valokuvata saa omaan käyttöön, kaupallinen käyttö vaatii aina SFL:n luvan. Jos julkaiset kuva- tai videomateriaalia omissa sosiaalisen median kanavissa, voit käyttää kilpailukohtaisia hashtageja. Ethän julkaise pelaajia tai muita kanssaihmisiä epäkunnioittavaa materiaalia. 

Lasten ja nuorten turvallisuus. 
Vanhempien/huoltajien tulee olla vastuussa lapsistaan SM-kilpailussa. SFL:n tai kilpailun henkilökunta ei ole vastuussa kilpailijoiden, katsojien tai muiden lapsista kilpailujen aikana. Vanhemmat/huoltajat eivät voi jättää lapsia yksin tulospisteille, kisakeskukselle, klubitalolle tai muille kilpailualueille. Kaikilla alle 13-vuotiailla, jotka seuraavat pelaajaryhmää mutta eivät toimi caddiena, pitää aina olla mukana aikuinen, joka ei pelaa kyseisessä ryhmässä tai toimi itse caddiena.

Näin seuraat kilpailua

Mikäli et pääse paikan päälle seuraamaan SM-kisaa, voit seurata kilpailua myös verkosta!

Kilpailun jälkilähetyksenä julkaistavat videot kootaan tähän osioon.

Tarjoukset

Ruokailumahdollisuus katsojille:

Kioskikahvila Keko Kusiaismäellä palvelee kilpailijoita ruokailuiden osalla seuraavasti:
Lauantai 10.9.
Lihamakaronilaatikko, raaste, leivät ja levite, vesi/mehu
Hinta 8,90 €
Sunnuntai 11.9.
Kinkkukiusaus, raaste, leivät ja levite, vesi/mehu
Hinta 8,90 €

Lisäksi grillistä tarjolla makkaraperunat tai kanakori sekä normaalit kahvilatuotteet.

Majoituskumppanit:

Ahvenlampi Camping
Ahvenlampi Camping tarjoaa majoitusta mökeissä tai leirintäalueella (asuntoauto/-vaunu, telttapaikat). 
Lisätietoja ja yhteystiedot varauksia varten Ahvelampi Campingin kotisivuilta, TÄÄLTÄ.

Kartano Kievari
Kartano Kievarissa on tarjolla yhteensä 18 huonetta. Kaikista huoneista löytyy perusvarusteet ja osassa on myös oma sauna. Alueelta löytyy myös caravanpaikkoja.
Lisätiedot Kartano Kievarin kotisivuilta, TÄÄLTÄ.
Suora linkki majoitusvarauksiin, KLIKKAA TÄSTÄ.