Yhteystiedot

Kilpailun johto

Kilpailun TD: Ossi Harinen
044-5849801
ossi.harinen@gmail.com

Kilpailun apu-TD: Pasi Karhu
040-5093025

TD:n terveiset:

Olen 43 vuotias yrittäjä Valkeakoskelta, yrittäjänä olen toiminut perheyrityksessämme Special Tuning
Harinen vuodesta 2010 veljeni Anssin kanssa.

Perheeseeni kuuluu vaimo Heidi, jonka kanssa olemme olleet naimisissa vaatimattomasti 19 vuotta, sekä kolme tytärtä Fanny 25v, Tilda 19v ja Justina 18v. Perhe on itselle tärkein asia maailmassa ja kaikenlainen touhuaminen muiden hyväksi tulee heti toisena. Nuorin lapsistamme sai munuaisen ja maksan siirron vuonna 2008 ja se on vahvistanut niin
perhettämme kuin kaveri- ja ystäväsuhteita. Olen henkilö, joka ei ihan pienestä stressaa.

Olen harrastanut frisbeegolfia vuodesta 2015, ja 2016 perustettiin Valkeakoskelle oma seura
sekä vedettiin heti ekat PDGA kisat. Olen aina tykännyt tehdä erilaisia tapahtumia sekä olla monessa mukana taustajoukoissa.

Apu-TD:n terveiset:

Olen 48-vuotias frisbeegolfharrastaja Valkeakoskelta. Perheeseeni kuuluu vaimo Sari ja jo kotoa pois muuttaneet lapset, Saana, Salla ja Joni. Sarin kanssa olemme pitäneet yhtä vuodesta 1996, kihloihin menimme samana vuonna ja naimisiin 2010.

Lajin pariin tutustuin työpaikan tykypäivänä ja Sari sai kipinän samana kesänä. Vuodesta 2013 siis on alkanut meidän yhteinen meno myös metsissä. Kilpailemisen aloitin vuonna 2016, kun seuramme VlkDG perustettiin. Nykyään tulee kilpailtua harvakseltaan, mutta jo Sekaparifrisbeegolfin SM-kisojen jälkeen suuntaan Nokia Openiin. Enemmän olen panostanut ystävien kanssa heittelyyn, talkoisiin ja ratojen parantamiseen.

Tulevaa kisarataa Korkeakangasta olen kuluttanut yli 6 vuotta. Kyseisellä radalla voitin ensimmäisen SM-mitalini vuonna 2019 parini Mika Koljosen kanssa. Eli risut ja ruusut minun suuntaan radan suhteen, sillä aina on petrattavaa ja rakentava palaute on tervetullutta.

Onnea ja menestystä kaikille kilpailijoille ja sydämellisesti tervetuloa Valkeakoskelle!

Valkeakoski Disc Golf Ry

Puheenjohtaja
Ossi Harinen
ossi.harinen@gmail.com

Facebook: Valkeakoski Disc Golf (VlkDG) | Facebook