Katsojille

Saapumisohje

Heinola Pro DiscGolfPark sijaitsee osoitteessa Kippasuonväylä 30.

Kilpailua varten järjestetään liikenteenohjausta Kippasuonväylän risteyksestä, josta ohjataan yleisön pysäköintiä tarkemmin. Suosittelemme ensisijaisesti yleisöä jättämään autot jäähallin parkkipaikalle osoitteeseen Urheilukatu 2, 18100 Heinola.

Kilpailukeskuksessa kioski, Pro Shop ja WC.

Kisaetiketti

Ole varovainen. 
Myös parhaat pelaajat tekevät virheitä ja heidän heittonsa saattaa karata väylän ulkopuolelle. 

Huomioi toiset. 
Käytä vain merkittyjä kulkureittejä. Älä mene talojen pihoille. Ole varovainen ylittäessäsi teitä. Rata on yleisessä puistossa, joten kaikki alueella olevat eivät välttämättä ole siellä katsomassa kilpailua. Frisbeegolfpuistot ovat usein asutuksen läheisyydessä. Pidä huoli, että käytökselläsi et häiritse puiston vieressä asuvia ihmisiä. Käytä roskiksia. 

Pidä rata siistinä ja vahingoittumattomana.
Radalla olevat puut, pensaat ja muut luontaiset esteet ovat siellä tarkoituksella. Älä vahingoita niitä tarkoituksella. Roskaaminen radalla ja koko kilpailualueella on kiellettyä. 

Pidä kilpailuväylät vapaana. 
Älä mene väylille, kun niillä pelataan. Älä liiku jos olet pelaajan näköalueella, kun hän on heittämässä tai keskittymässä heittoonsa. Kannattaa pyrkiä sijoittumaan aina siten, että pelaajan näkökentässä on mahdollisimman vähän ylimääräisiä häiriötekijöitä. Pidä puhelimesi äänettömällä, etenkin jos olet lähellä pelaajia. Seuraa henkilökunnan ohjeita. 

Nimikirjoitukset ja valokuvaus. 
Pelaajilta voi pyytää nimikirjoituksia ja kuvia, mutta pyydä niitä vasta pelaajan lopetettua kierroksensa. Heitä ei saa häiritä kesken kierroksen. Valokuvata saa omaan käyttöön, kaupallinen käyttö vaatii aina SFL:n luvan. Jos julkaiset kuva- tai videomateriaalia omissa sosiaalisen median kanavissa, voit käyttää kilpailukohtaisia hashtageja. Ethän julkaise pelaajia tai muita kanssaihmisiä epäkunnioittavaa materiaalia. 

Lasten ja nuorten turvallisuus. 
Vanhempien/huoltajien tulee olla vastuussa lapsistaan SM-kilpailussa. SFL:n tai kilpailun henkilökunta ei ole vastuussa kilpailijoiden, katsojien tai muiden lapsista kilpailujen aikana. Vanhemmat/huoltajat eivät voi jättää lapsia yksin tulospisteille, kisakeskukselle, klubitalolle tai muille kilpailualueille. Kaikilla alle 13-vuotiailla, jotka seuraavat pelaajaryhmää mutta eivät toimi caddiena, pitää aina olla mukana aikuinen, joka ei pelaa kyseisessä ryhmässä tai toimi itse caddiena.

Näin seuraat kilpailua


MJ18-luokan (MPO) finaalikierros kuvataan. Finaalikierros julkaistaan DiscGolfStreamin Youtube-kanavalla jälkituotantona.

Palvelut

Heinolan majoitus- ja ravintolapalvelut löydät täältä: Visit Heinola

Ravintolakumppanit:
RantaCasino, Maaherrankatu 2 A, 18100 Heinola
Kotipizza Heinola, Savontie 13, 18100 Heinola
Sport Cafe, Urheilukatu 2, 18100 Heinola
Harjupaviljonki, Kauppakatu 30, 18100 Heinola

Majoituskumppanit:
Hotelli Kumpeli, koodilla ”kippis” 10% alennus Kumpelin omien sivujen kautta varatessa.
Heinäsaari, koodilla ”kippis” 10% alennus Heinäsaaren omien sivujen kautta varatessa.