Katsojille

Saapumisohje

Äijänpellon rata sijaitsee Espoossa osoitteessa Äijäntie 6, 02660 Espoo.

Yleisö on tervetullut seuraamaan kisaa. Alueelle on vapaa pääsy.

Saapuminen: Parkkialue jätetään mielellään pelaajien käyttöön. Julkisilla pääsee hyvin paikalle. Suosittelemme katsomaan tarkemman reittiohjeen hsl.fi.

Opastus: Kisatoimiston yhteydessä on toimijoita, jotka osaavat auttaa.

Liikkuminen: Oppaan mukana tai yleisölle määrätyille alueilla.

Kilpailun seuraaminen: Kilpailua seuratessa ei pelaajia saa missään muodossa häiritä vaan pelaajille tulee antaa pelirauha.

Kuvaaminen: Kuvaaminen on sallittua mikäli siitä ei aiheudu häiriötä. Salama tulee pitää pois päältä.

Fasiliteetit:
Kisakeskus: parkkialueen lähistössä.
Kisatoimisto: tiin #1 vieressä.
Paikoitusalueet: radalla oma parkkipaikka
Ruokailut: Kisakeskuksessa on kahvila ja lähistöllä on useita ravintoloita.
WC:t: Parkkipaikan ja kisatoimiston välissä.
Lähtöpaikka: Parkkialueen välittömässä läheisyydessä.

Mediaohjeet: 
Media-alue sijaitsee kisatoimiston yhteydessä. Pelaajien haastattelut tehdään joko ennen tai jälkeen kierroksen ei kierroksen aikana. Medialla on alueella vapaa liikkuvuus, huomioithan kuitenkin ettet häiritse kilpailijoita kilpailun aikana.

Kisaetiketti

Ole varovainen. 
Myös parhaat pelaajat tekevät virheitä ja heidän heittonsa saattaa karata väylän ulkopuolelle. 

Huomioi toiset. 
Käytä vain merkittyjä kulkureittejä. Älä mene talojen pihoille. Ole varovainen ylittäessäsi teitä. Rata on yleisessä puistossa, joten kaikki alueella olevat eivät välttämättä ole siellä katsomassa kilpailua. Frisbeegolfpuistot ovat usein asutuksen läheisyydessä. Pidä huoli, että käytökselläsi et häiritse puiston vieressä asuvia ihmisiä. Käytä roskiksia. 

Pidä rata siistinä ja vahingoittumattomana.
Radalla olevat puut, pensaat ja muut luontaiset esteet ovat siellä tarkoituksella. Älä vahingoita niitä tarkoituksella. Roskaaminen radalla ja koko kilpailualueella on kiellettyä. 

Pidä kilpailuväylät vapaana. 
Älä mene väylille, kun niillä pelataan. Älä liiku jos olet pelaajan näköalueella, kun hän on heittämässä tai keskittymässä heittoonsa. Kannattaa pyrkiä sijoittumaan aina siten, että pelaajan näkökentässä on mahdollisimman vähän ylimääräisiä häiriötekijöitä. Pidä puhelimesi äänettömällä, etenkin jos olet lähellä pelaajia. Seuraa henkilökunnan ohjeita. 

Nimikirjoitukset ja valokuvaus. 
Pelaajilta voi pyytää nimikirjoituksia ja kuvia, mutta pyydä niitä vasta pelaajan lopetettua kierroksensa. Heitä ei saa häiritä kesken kierroksen. Valokuvata saa omaan käyttöön, kaupallinen käyttö vaatii aina SFL:n luvan. Jos julkaiset kuva- tai videomateriaalia omissa sosiaalisen median kanavissa, voit käyttää kilpailukohtaisia hashtageja. Ethän julkaise pelaajia tai muita kanssaihmisiä epäkunnioittavaa materiaalia. 

Lasten ja nuorten turvallisuus. 
Vanhempien/huoltajien tulee olla vastuussa lapsistaan SM-kilpailussa. SFL:n tai kilpailun henkilökunta ei ole vastuussa kilpailijoiden, katsojien tai muiden lapsista kilpailujen aikana. Vanhemmat/huoltajat eivät voi jättää lapsia yksin tulospisteille, kisakeskukselle, klubitalolle tai muille kilpailualueille. Kaikilla alle 13-vuotiailla, jotka seuraavat pelaajaryhmää mutta eivät toimi caddiena, pitää aina olla mukana aikuinen, joka ei pelaa kyseisessä ryhmässä tai toimi itse caddiena.

Näin seuraat kilpailua


Katso Amatöörien SM-kisoista 2023 julkaistu jälkituotantovideo MA1 -luokan finaalikierroksesta.

Palvelut

Löydät Espoon majoitus- ja ravintolapalvelut täältä: Visit Espoo