Katsojille

Saapumisohje

Rata sijaitsee Kokkolan Laajalahdessa, osoitteessa Hietanokantie, 67800 Kokkola. Laajalahti sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Kokkolan keskustasta.

Kisatoimiston läheisyydestä löytyy kahvikoju, joka poikkeuksellisesti on avoinna
kisojen aikana joka päivä.

Yleisö on tervetullut seuraamaan kisaa. Alueelle on vapaa pääsy.

Kisaetiketti

Ole varovainen. 
Myös parhaat pelaajat tekevät virheitä ja heidän heittonsa saattaa karata väylän ulkopuolelle. 

Huomioi toiset. 
Käytä vain merkittyjä kulkureittejä. Älä mene talojen pihoille. Ole varovainen ylittäessäsi teitä. Rata on yleisessä puistossa, joten kaikki alueella olevat eivät välttämättä ole siellä katsomassa kilpailua. Frisbeegolfpuistot ovat usein asutuksen läheisyydessä. Pidä huoli, että käytökselläsi et häiritse puiston vieressä asuvia ihmisiä. Käytä roskiksia. 

Pidä rata siistinä ja vahingoittumattomana.
Radalla olevat puut, pensaat ja muut luontaiset esteet ovat siellä tarkoituksella. Älä vahingoita niitä tarkoituksella. Roskaaminen radalla ja koko kilpailualueella on kiellettyä. 

Pidä kilpailuväylät vapaana. 
Älä mene väylille, kun niillä pelataan. Älä liiku jos olet pelaajan näköalueella, kun hän on heittämässä tai keskittymässä heittoonsa. Kannattaa pyrkiä sijoittumaan aina siten, että pelaajan näkökentässä on mahdollisimman vähän ylimääräisiä häiriötekijöitä. Pidä puhelimesi äänettömällä, etenkin jos olet lähellä pelaajia. Seuraa henkilökunnan ohjeita. 

Nimikirjoitukset ja valokuvaus. 
Pelaajilta voi pyytää nimikirjoituksia ja kuvia, mutta pyydä niitä vasta pelaajan lopetettua kierroksensa. Heitä ei saa häiritä kesken kierroksen. Valokuvata saa omaan käyttöön, kaupallinen käyttö vaatii aina SFL:n luvan. Jos julkaiset kuva- tai videomateriaalia omissa sosiaalisen median kanavissa, voit käyttää kilpailukohtaisia hashtageja. Ethän julkaise pelaajia tai muita kanssaihmisiä epäkunnioittavaa materiaalia. 

Lasten ja nuorten turvallisuus. 
Vanhempien/huoltajien tulee olla vastuussa lapsistaan SM-kilpailussa. SFL:n tai kilpailun henkilökunta ei ole vastuussa kilpailijoiden, katsojien tai muiden lapsista kilpailujen aikana. Vanhemmat/huoltajat eivät voi jättää lapsia yksin tulospisteille, kisakeskukselle, klubitalolle tai muille kilpailualueille. Kaikilla alle 13-vuotiailla, jotka seuraavat pelaajaryhmää mutta eivät toimi caddiena, pitää aina olla mukana aikuinen, joka ei pelaa kyseisessä ryhmässä tai toimi itse caddiena.

Näin seuraat kilpailua

Mikäli et pääse paikan päälle seuraamaan SM-kisaa, voit seurata kilpailua myös verkosta!

Lyhytvideo julkaisee kisasta videoita Youtubessa kisan jälkeen.

Palvelut

Löydät Kokkolan majoitus- ja ravintolapalvelut täältä: Visit Kokkola

Tarjoukset

Sokos Hotel Kaarlen tarjous:

STANDARDLUOKAN HUONEET

-Yhden hengen huone, 90 EUR/vrk

-Kahden hengen huone, 105 EUR/vrk

-Kahden hengen huone lisävuoteella, 120 EUR/vrk

SUPERIORLUOKAN HUONEET

-Yhden hengen huone, 105 EUR/vrk

-Kahden hengen huone, 120 EUR/vrk

-Kahden hengen huone lisävuoteella, 135 EUR/vrk

Huonehintaan sisältyy aamiainen, langaton Internetyhteys, asiakassauna ja vapaa kuntosalin käyttö sekä kanta-asiakaskorttiemme edut.

Superiorluokan huoneet ovat paremmin varusteltuja. Huoneissa on lisäksi kylpytakit ja –tossut kahdelle ja kylpytuotteita.

Varausohje                                

Huonehinnat ovat saatavissa mainitsemalla varausvaiheessa “Frisbeegolfin SM-kisat amatööreille”.  Huonehinnat ovat voimassa 3.8 2022 saakka hotellin huonesaatavuuden mukaan. Jokainen varaa huoneen itse.

  Huonevaraukset puhelimitse numerosta +358 20 780 8900 tai sähköpostitse osoitteesta: kaarle.kokkola@sokoshotels.fi.