Katsojille

Tervetuloa seuraamaan Suomen parasta frisbeegolfia Tampereelle!

Kilpailussa pelataan väliaikalähdöin yksi kierros päivässä neljän päivän ajan torstaista sunnuntaihin. Kilpailuluokkia on kaksi: Avoin ja Naiset.

Ryhmien ja pelaajien lähtöajat kunkin päivän kierrokselle löytyvät ohjelmasta. Kierroksien 2-4 lähtöjärjestys määräytyy edeltävien kierroksien tulosten perusteella ja julkaistaan edeltävänä iltana.

Kulkuyhteydet

Pysäköintitilaa on radan yhteydessä rajallisesti, vaikka radan harjoitelualue onkin valjastettu pysäköintialueeksi.

Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla liikennevälineillä tai polkupyörällä. Lähin bussipysäkki sijaitsee Teiskontien varressa, aivan radan kohdalla. Bussilla kulkiessa kannattaa käyttää osoitetta Teiskontie 61. Bussit liikennöivät Teiskontietä pitkin keskustan ja radan välillä erittäin vilkaasti, joten kulkeminen hoituu kätevästi.

Repa reittioppaaseen tarvitsee syöttää vain lähtöpaikka ja määränpää, reittiopas ohjaa perille saakka. Huom! Keskustan suunnasta saavuttaessa kulku pysäkiltä radalle menee Alasjärvenrannan alikulkutunnelin kautta.

Pysäköinti

Autolla saavuttaessa Tampereen frisbeegolfkeskuksen osoite on Soukonvuorentie 14, 33560 Tampere.

Pääpysäköintialue sijaitsee radan ytimessä, kiinteän radan harjoituskentällä. Sisäänajo harjoituskentälle tapahtuu Soukonvuorentieltä, väylän 17 kohdalta. Teiskontien varressa tapahtuma-alueelle ohjaa kyltit ja tapahtuman henkilökunta opastaa perille saakka. Myös Soukonvuorentien alkupäässä oleva pysäköintialue on käytössä.

St1:n pihassa on hyvin vähän luvallista pysäköintitilaa, joka on ensisijaisesti varattu liikekiinteistössä asioiville, ethän siis pysäköi sinne.

Tapahtuma-alue ja kisakeskus

Kisakeskuksesta löydät kaikki tarvittavat palvelut, joihin lukeutuu mm. info, ensiapu, kioski, grilli ja kiekkomyymälä. Kisakeskus sijaitsee lähellä teiskontietä, 1. väylän lähtöpaikan tuntumassa.

Käytännössä info, kioski & grilli sijaitsevat samassa pisteessä, 1. väylän lähettyvillä olevassa valkoisessa teltassa. Täällä voit nauttia pientä suolaista ja makeaa.

Powergripin kiekkomyymälä sijaitsee aivan 1. väylän lähtöpaikan läheisyydessä. Heidän laajasta valikoimasta löytyy pelivälineet kaiken tasoisille heittäjille.

Tutustu SM-kisojen rataan ja tapahtuma-alueeseen kartan avulla. Lataa kartta tästä. Tarkempaa tietoa SM-kisojen upeasta näyttämöstä, Tampereen frisbeegolfkeskuksesta, löydät täältä.

Kilpailun seuraaminen paikan päällä

Yleisön liikkumista tapahtuma-alueella ja pääsyä väylien varrelle rajoitetaan pelin sujuvuuden ja yleisön turvallisuuden takaamiseksi.

Kärkiryhmien suorituksia pääsee seuraamaan ryhmien jäljessä kulkien, edellyttäen että mukana on SM2018-organisaation toimitsijat ohjaamassa.

Kunnioitathan Suomen mestaruuksista mittelevien pelaajien suoritusrauhaa ja noudatat näitä ohjeita:

  • Noudata toimitsijoiden ohjeita.
  • Huom! Kytke matkapuhelimesi ja muut elektroniset laitteet äänettömälle heti tapahtuma-alueelle saapuessasi.
  • Muista hillitty käytös ja turhan liikkeen välttäminen heittosektorissa, alkaen siitä hetkestä kun pelaajat valmistautuvat heittoon.
  • Kaikenlainen keskustelu ja tarpeeton liikkuminen pelaajien läheisyydessä on heittosuoritusten aikana kielletty. Erityisen tärkeää on pysyä liikkumatta heittosektorissa puttaustilanteissa, jos maalikori on yleisön ja heittäjän välissä.
  • Seuraa peliä oman ja muiden turvallisuuden takia. Jopa parhaimmille sattuu joskus virheitä ja kiekko ei aivan päädy sinne minne sen oli tarkoitus mennä.
  • Jos huomaat vaarallisen tilanteen, varoita yleisöä kohti tulevasta kiekosta huutamalla kuuluvasti ”FORE!” (FOOOR!).
  • Valokuvaaminen on sallittua vain yleisön joukosta. Salamavalon käyttäminen on kielletty.

Kilpailun seuraaminen verkossa

Kilpailun kotisivuille päivitetään ja linkitetään aktiivisesti sisältöä pitkin kisaviikkoa. Lisäksi käytössämme on sosiaalisen median kanavat, joille sisältöä päivitetään vielä aktiivisemmin:

Osallistu hashtagillä #frisbeegolfsm

Lisäksi tapahtumasta tuotetaan sisältöä The Spin TV:n YouTube-kanavalle. Tarkempi julkaisuaikataulu ilmoitetaan vielä myöhemmin, mutta kanava kannattaa pistää seurantaan jo hyvissä ajoin ennakkoon!

Tulokset

Kilpailun tulospalvelu on Disc Golf Metrix, minne tulokset päivittyvät pääsääntöisesti jokaisen väylän jälkeen. Kierroksilta kerätään myöskin tarkempaa tietoa pelaajien suorituksista, kuten draivien ja puttien tarkkuudesta.

Yleisökierrokset

Yleisöllä on mahdollisuus pelata kierros SM-kisaradalla perjantai- ja lauantai-iltoina kisakierrosten jälkeen. Yleisökierroksille tulee ilmoittautua etukäteen. Lisätietoja yleisökierroksista löydät täältä.

Muutoin rata on varattu ainoastaan SM-kilpailijoiden käyttöön 23.-29.7.2018.