Katsojille

Lipunmyynti

Joukkoliikenteellä pääsee jo monelle frisbeegolfradalle. Testaa Matkahuollon Reittiopasta, löydätkö sopivan reitin ja aikataulun perille SM-kisoihin?

Ohjeita yleisölle


Frisbeegolfin SM-kilpailut Sibbe Disc Golfissa, Sipoossa 4.-7.7.2024

Tervetuloa vuoden kuumimpaan kotimaiseen frisbeegolftapahtumaan! On jälleen aikakokoontua seuraamaan lajimme huippuja Frisbeegolfin SM-kilpailuissa 2024. Tämäainutlaatuinen huipputapahtuma järjestetään Sibbe Disc Golfissa, Sipoossa, ja se tarjoaamahtavan tilaisuuden kokea Suomen ja maailman kärkipelaajien huimia suorituksia paikanpäällä!

Kotimaan huippunimet, kuten Niklas Anttila, Heidi Laine, Lauri Lehtinen, Väinö Mäkelä jaEveliina Salonen, tulevat ottamaan mittaa toisistaan ja tarjoamaan nelipäiväisen näytöksenkatselijoille.

Anttila, kolminkertainen Suomen mestari, on vakiinnuttanut paikkansa lajin ehdottomanahuippuna. Laine puolestaan puolustaa ensimmäistä SM-titteliään viime vuodelta. Heidäntaitonsa ovat vertaansa vailla, ja Frisbeegolfin SM-kilpailut 2024 tarjoavat tilaisuuden nähdänämä sekä monet muut mestarit tositoiminnassa tavoittelemassa uusia voittoja jasaavutuksia.

Älä jää paitsi tästä mahtavasta tilaisuudesta kokea frisbeegolfin kotimaiset huippuhetketlivenä! Hanki liput Frisbeegolfin SM-kilpailuihin 2024 ja liity mukaan kotimaan seuratuimpaanfrisbeegolftapahtumaan.

Katsojaetiketti

Perehdythän katsojia koskeviin ohjeisiin Frisbeegolfin SM-kilpailujen omilla sivuilla, Kisaetiketti katsojille

Kilpailun tapahtumapaikkana toimii Sibbe Disc Golf ja tapahtuman järjestää NBDG.

Tapahtuma on ikärajaton. Tule katsomaan huippufrisbeegolfia koko perheen voimin!

Kilpailu on käynnissä 4.-7.7 klo 08:30 – 18:00

Lipunmyynti

PÄÄSYLIPUT
Tapahtumaan on vapaa pääsy yleisille yleisöalueille (vapaa katselualue).
Yleisöalueiden kartta löytyy täältä.
Myynnissä on Premium- ja VIP-lippuja niille, jotka haluavat kokea tapahtuman entistä intensiivisemmin. Ryhmien mukaan peliä seuraamaan pääsee vain VIP-lipulla.

PREMIUM-LIPPU
Premium-lippu sisältää pääsyn Premium-katsomoon, josta voit seurata tapahtumaa lähietäisyydeltä ja nauttia kilpailun jännittävästä tunnelmasta. Premium-katsomot on sijoitettu väylillä 1 ja 18. Premium-katsomoista voit seurata tapahtumia myös istumapaikoilta. Kierroksen jälkeen pelaajat poistuvat Premium-katsomon läpi, joten pääset pyytämään nimikirjoitukset ensimmäisten joukossa.

VIP-LIPPU
VIP-lippu sisältää ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä lähemmäksi kilpailutapahtumia. Premium-etujen lisäksi VIP-lippu sisältää etuoikeuden liittyä ryhmien ja pelaajien mukaan kilpailukierrokselle. VIP-lipulla pääset näkemään kilpailun kaikki ratkaisuhetket ainutlaatuisesta näkökulmasta. VIP-lipulla saat myös virallisen kisakiekon sekä mahdollisuuden päästä pelaamaan virallisella SM-kisaradalla pelikierrosten päätyttyä erikseen ilmoitettuna ajankohtana.
VIP-liput myydään ennakkoon neljän (4) päivän paketeissa. VIP-lippujen ennakkomyynti päättyy 31.5., jonka jälkeen päivittäiset Premium- ja VIP-liput tulevat myyntiin.

VIP- ja Premium-liput tapahtumaan myydään Tiketissä.

Saapuminen

JULKINEN LIIKENNE
Suosittelemme saapumaan tapahtuma-alueelle julkista liikennettä käyttäen. Helsingin Itäkeskuksesta alueen portille (pysäkki: Joensuu) pääsee HSL:n linjoilla 841, 842, 843 ja 844. Porvoon suunnalta portille pääsee linjalla 848. Katso reittitiedot ja aikataulut: https://www.hsl.fi/

PYSÄKÖINTI TAPAHTUMA-ALUEELLA
Sibbe Disc Golfissa on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja ja oletuksena on alueen pysäköintitilan täyttyminen tapahtumapäivien aikana. Varmista autollesi paikka hankkimalla pysäköintioikeus ennakkoon. Päiväkohtaisen pysäköintilipun pääset ostamaan ennakkoon Tiketistä: https://www.tiketti.fi/frisbeegolf-sm-kilpailut-2024-sibbe-disc-golf-soderkulla-lippuja/99526

ETÄPYSÄKÖINTI
Yleisölle on on varattu maksutonta pysäköintitilaa noin 2 kilometrin päässä tapahtumapaikasta, osoitteessa Kompassikuja 7, Söderkulla. 
Lauantaina 6.7. ja sunnuntaina 7.7. ilmainen bussikuljetus etäpysäköinnin ja tapahtuma-alueen välillä klo 9-19.
Huomioithan, että tienvarsipysäköinti ei ole sallittua Joensuunraitin, Uuden Porvoontien, Massbyntien eikä Hitåntien varressa.

Kisaetiketti

Ole varovainen. 
Myös parhaat pelaajat tekevät virheitä ja heidän heittonsa saattaa karata väylän ulkopuolelle. 

Huomioi toiset. 
Käytä vain merkittyjä kulkureittejä. Älä mene talojen pihoille. Ole varovainen ylittäessäsi teitä. Rata on yleisessä puistossa, joten kaikki alueella olevat eivät välttämättä ole siellä katsomassa kilpailua. Frisbeegolfpuistot ovat usein asutuksen läheisyydessä. Pidä huoli, että käytökselläsi et häiritse puiston vieressä asuvia ihmisiä. Käytä roskiksia. 

Pidä rata siistinä ja vahingoittumattomana.
Radalla olevat puut, pensaat ja muut luontaiset esteet ovat siellä tarkoituksella. Älä vahingoita niitä tarkoituksella. Roskaaminen radalla ja koko kilpailualueella on kiellettyä.
 
Pidä kilpailuväylät vapaana. 
Älä mene väylille, kun niillä pelataan. Älä liiku jos olet pelaajan näköalueella, kun hän on heittämässä tai keskittymässä heittoonsa. Kannattaa pyrkiä sijoittumaan aina siten, että pelaajan näkökentässä on mahdollisimman vähän ylimääräisiä häiriötekijöitä. Pidä puhelimesi äänettömällä, etenkin jos olet lähellä pelaajia. Seuraa henkilökunnan ohjeita. 

Nimikirjoitukset ja valokuvaus. 
Pelaajilta voi pyytää nimikirjoituksia ja kuvia, mutta pyydä niitä vasta pelaajan lopetettua kierroksensa. Heitä ei saa häiritä kesken kierroksen. Valokuvata saa omaan käyttöön, kaupallinen käyttö vaatii aina SFL:n luvan. Jos julkaiset kuva- tai videomateriaalia omissa sosiaalisen median kanavissa, voit käyttää kilpailukohtaisia hashtageja. Ethän julkaise pelaajia tai muita kanssaihmisiä epäkunnioittavaa materiaalia. 

Lasten ja nuorten turvallisuus. 
Vanhempien/huoltajien tulee olla vastuussa lapsistaan SM-kilpailussa. SFL:n tai kilpailun henkilökunta ei ole vastuussa kilpailijoiden, katsojien tai muiden lapsista kilpailujen aikana. Vanhemmat/huoltajat eivät voi jättää lapsia yksin tulospisteille, kisakeskukselle, klubitalolle tai muille kilpailualueille. Kaikilla alle 13-vuotiailla, jotka seuraavat pelaajaryhmää mutta eivät toimi caddiena, pitää aina olla mukana aikuinen, joka ei pelaa kyseisessä ryhmässä tai toimi itse caddiena.

Näin seuraat kilpailua

Kaikki neljä vuoden 2024 frisbeegolfin SM-kisakierrosta näytetään YLE Areenassa suorina lähetyksinä. Lisäksi finaalikierroksen kohokohdat näytetään YLE TV2:lla sunnuntai-iltana. Frisbeegolfin SM-kisat 2024 kilpaillaan Sipoossa, Sibbe Disc Golf -frisbeegolfradalla 4.-7.7.2024.

YLE Areenassa nähtävät livelähetykset tuottaa Disc Golf Network. YLE Areenassa nähtävä lähetys selostetaan suomeksi. SM-kisat nähdään myös Disc Golf Network palvelussa englanniksi selostettuna.