Katsojille

Joukkoliikenteellä pääsee jo monelle frisbeegolfradalle. Testaa Matkahuollon Reittiopasta, löydätkö sopivan reitin ja aikataulun perille SM-kisoihin?

Saapumisohje

Kilpailu pelataan Mukkulan frisbeegolfradalla osoitteessa Vanhatie, 15240 Lahti.

Mukkulan kisatorille Mukkulan koululle ja kentän puistossa oleville yleisöalueille (väylät 1-8 ja väylät 14-18) on vapaa pääsy. Väylät on suurimmaksi osaksi eristetty lippusiimalla. Metsäväylillä (9-13) kilpailun seuraaminen on estetty.

Yleisöalueet ovat kisakeskuksessa Mukkulan koululla sekä rataoppaassa mainituissa paikoissa puistossa. TÄÄLTÄ näet aluekartan.

Kisakeskuksessa voit nauttia ilmapiiristä, sekä tutustua kilpailun yhteistyökumppaneiden tuotetarjontaan eri myyntipisteissä. 
 
WC:T
Bajamajoja on kisakeskuksessa, väylien 4, 5 ja 6 välisellä isolla yleisöalueella, sekä väylien 7 ja 8 läheisyydessä. 
 
KULKEMINEN
Yleisön parkkipaikat löytyvät Iskun tehtaan alueelta, Mukkulankadun varrelta (Google Maps) ohjeistus parkkipaikalle. Myös läheisellä Mukkulan ostoskeskuksella löytyy jonkin verran pysäköintitilaa (Google Maps).

Kisapaikalle pääsee Lahden kaupunginliikenteen busseilla: 1S, 1K, 2, 23TÄÄLTÄ voit katsoa Lahden seudun liikenteen bussi aikatauluja. 
Vuokrattavien skuuttien ja polkupyörien toiminta-alue kattaa läheisen Mukkulan ostoskeskuksen.
 
Mukavaa kisaviikkoa!

Kisaetiketti

Ole varovainen. 
Myös parhaat pelaajat tekevät virheitä ja heidän heittonsa saattaa karata väylän ulkopuolelle. 

Huomioi toiset. 
Käytä vain merkittyjä kulkureittejä. Älä mene talojen pihoille. Ole varovainen ylittäessäsi teitä. Rata on yleisessä puistossa, joten kaikki alueella olevat eivät välttämättä ole siellä katsomassa kilpailua. Frisbeegolfpuistot ovat usein asutuksen läheisyydessä. Pidä huoli, että käytökselläsi et häiritse puiston vieressä asuvia ihmisiä. Käytä roskiksia. 

Pidä rata siistinä ja vahingoittumattomana.
Radalla olevat puut, pensaat ja muut luontaiset esteet ovat siellä tarkoituksella. Älä vahingoita niitä tarkoituksella. Roskaaminen radalla ja koko kilpailualueella on kiellettyä.
 
Pidä kilpailuväylät vapaana. 
Älä mene väylille, kun niillä pelataan. Älä liiku jos olet pelaajan näköalueella, kun hän on heittämässä tai keskittymässä heittoonsa. Kannattaa pyrkiä sijoittumaan aina siten, että pelaajan näkökentässä on mahdollisimman vähän ylimääräisiä häiriötekijöitä. Pidä puhelimesi äänettömällä, etenkin jos olet lähellä pelaajia. Seuraa henkilökunnan ohjeita. 

Nimikirjoitukset ja valokuvaus. 
Pelaajilta voi pyytää nimikirjoituksia ja kuvia, mutta pyydä niitä vasta pelaajan lopetettua kierroksensa. Heitä ei saa häiritä kesken kierroksen. Valokuvata saa omaan käyttöön, kaupallinen käyttö vaatii aina SFL:n luvan. Jos julkaiset kuva- tai videomateriaalia omissa sosiaalisen median kanavissa, voit käyttää kilpailukohtaisia hashtageja. Ethän julkaise pelaajia tai muita kanssaihmisiä epäkunnioittavaa materiaalia. 

Lasten ja nuorten turvallisuus. 
Vanhempien/huoltajien tulee olla vastuussa lapsistaan SM-kilpailussa. SFL:n tai kilpailun henkilökunta ei ole vastuussa kilpailijoiden, katsojien tai muiden lapsista kilpailujen aikana. Vanhemmat/huoltajat eivät voi jättää lapsia yksin tulospisteille, kisakeskukselle, klubitalolle tai muille kilpailualueille. Kaikilla alle 13-vuotiailla, jotka seuraavat pelaajaryhmää mutta eivät toimi caddiena, pitää aina olla mukana aikuinen, joka ei pelaa kyseisessä ryhmässä tai toimi itse caddiena.

Näin seuraat kilpailua

Kilpailukierroksista on saatavilla suorat lähetykset jokaiselta kilpailupäivältä. Kierrokset 1-3 ovat kokonaisuudessaan nähtävissä Disc Golf Stream -alustalla. Molempien luokkien finaalikierroksen lähetykset näytetään ilmaiseksi Yle Areenassa sekä koosteina Ylen SM-viikkojen tv-lähetyksissä. Ylen lähetyksen tuottaa Disc Golf Stream yhdessä Ylen tuotannon kanssa. Lisäksi kierroksista julkaistaan jälkituotannot Youtubeen.

Avoimen luokan finaalia voi katsoa Yle areenassa osoitteessa SM-viikko: Frisbeegolfin avoimen luokan SM | SM-viikko | Yle Areena

Naisten avoimen luokan finaalia voi katsoa Yle areenassa osoitteessa SM-viikko: Frisbeegolfin SM: Naisten finaali | SM-viikko | Yle Areena

Palvelut

Lahden majoitus- ja ravintolapalvelut löydät täältä: Tervetuloa Lahden seudulle! – Visit Lahti