Kilpailijoille

Pelimuodot

Vuoden 2023 kilpailun pelimuodot päivitetään pian!

Max2 paras heitto pareittain (Max2 Best Shot)

Parin molemmat pelaajat avaavat ensimmäisellä väylällä. Tässä pelimuodossa saa käyttää korkeintaan kahdella peräkkäisellä väylällä saman pelaajan avausheittoa. Muita heittoja ei ole rajoitettu, eli molemmat saavat aina heittää jatkoheitot. Pari itse päättää kummalta lielta jatkaa.

Parigolf pareittain vuoroheitoin (Modified Alternate Shot)

Pariton pelaaja avaa jokaisen parittoman väylän ja parillinen vastaavasti parilliset väylät (2,4,6…) Heittäjät vuorottelevat ja heittävät aina edellisen heittajän heiton tuomasta heittopaikasta. Aloitusheiton jalkeen parin pelaajat heittävät vuorotellen, kunnes reikä on pelattu loppuun.

Joukkueparigolf paremmasta heitosta (Best Alternate Shot)

Pelataan parigolfia joukkueena, niin että käytössä on seka pariton pari etta parillinen pari. Pariton pari avaa jokaisen parittoman väylän ja parillinen vastaavasti parilliset väylät. Avausheittojen jälkeen jatketaan paremmasta avauksesta ja nyt vuorossa on se pari, joka ei avannut väylää. Seuraavalta lielta jatkaa taas avannut pari.

Joukkueparigolf vuoroheitto huonommasta heitosta (Tough Alternative Shot)

Joukkue jaetaan kahteen pariin. Koko joukkue pelaa samassa ryhmässä toisen joukkueen kanssa. Joukkueen ensimmäisen parin molemmat heittajät heittävät avauksen, joista vastustaja valitsee huonomman jatkopaikaksi. Joukkuuen toisen parin heittäjät jatkavat valitusta paikasta. Seuraavalta lielta heittää taas avannut pari ja väylä jatketaan vuorotellen kunnes väylä on pelattu loppuun. Pariton pari avaa jokaisen parittoman väylän (1,3,5,…,17) ja parillinen vastaavasti parilliset väylät.

Säännöt

Palkinnot:

Päivitetään myöhemmin!

 
Tupakointisääntö:

Pro-tourilla, amatööritoureilla, SM-kilpailuissa sekä kaikissa SFL:n alaisissa A- ja B-tier -kilpailuissa kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka) ja sähkösavukkeiden sekä vesipiipun käyttö on kierroksen aikana kielletty. Kielto on voimassa 2 min ilmoituksesta aina tuloskortin palautukseen saakka.

Kieltoa rikkovaa rangaistaan säännön 812 C mukaan.

Koronaohjeistukset:

Kilpailu lasketaan huippu-urheiluksi ja siihen osallistuminen on mahdollista myös kiihtymis-ja leviämisvaiheen sairaanhoitopiirien alueelta.
Jokaisen kilpailuun osallistuvan on sitouduttava PDGA:n vastuuvapauslausekkeeseen ja noudatettava annettuja ohjeita ja määräyksiä.
Yleisö on tervetullutta seuraamaan kilpailua turvavälit ja hyvä hygienia huomioiden. Noudattakaa yleisönohjaajien ohjeita.

Caddien käyttö on sallittua. Caddietä koskevat samat ohjeet kuin pelaajiakin.

KORONAOHJEET JA MÄÄRÄYKSET:

Pelaajakokoukset järjestetään sähköisesti.
Noudatetaan hyvää käsi-, yskimis- ja niistämishygieniaa.
Vältetään turhia lähikontakteja, kuten kättelyitä ja ylävitosia.
Kosketaan vain omiin pelivälineisiin.
Pidetään 2 metrin turvaväli kierroksen aikana, kilpailukeskuksen alueella ja rata-alueella.
Vältetään turhaa oleskelua kilpailukeskuksessa.
Osallistuminen kilpailuun on kiellettyä mikäli:
Sairastat koronaviruksen aiheuttamaa tautia.
Sinulla on koronavirukseen aiheuttamaan tautiin viittaavia oireita.
Sinut on määrätty karanteeniin tai eristykseen altistumisen tai sairastumisepäilyn vuoksi.
Olet saapunut Suomeen ulkomailta 14 päivän sisällä ja olet omaehtoisessa karanteenissa (voit lyhentää karanteenia THL:n ohjeiden mukaisesti).

Rekisteröityminen

Tiedot päivitetään myöhemmin!

Ravintolapalvelut

Oulun ravintolapalvelut löydät VisitOulun sivuilta:

Majoituspalvelut


VisitOulun sivuilta löydät tietoa eri majoitusvaihtoehdoista: Visit Oulu