Aikataulu

Katso kilpailuviikon aikataulu TÄÄLTÄ.

***
Caddiet

Caddien käyttö on sallittua, kilpailijan muistaa seuraavat asiat:

  • Caddien tulee noudattaa PDGA:n sääntöjä, mutta ei tarvitse olla PDGA:n jäsen eikä suorittanut CO-testiä
  • Caddieta käyttävä kilpailija on yksin vastuussa caddiensä käyttäytymisestä kahden minuutin ilmoituksesta tuloskortin palauttamiseen asti
  • Caddien rike voi johtaa kilpailijan rankaisemiseen, hylkäämiseen tai jopa kilpailukieltoon
  • Caddiet eivät ole osa kilpailijoiden ryhmää sääntötulkintoja tehdessä eivätkä caddiet voi huomauttaa sääntörikkeistä tai vahvistaa niitä
  • Kilpailijoiden tulee muistuttaa caddieta pysymään kohtuullisella etäisyydellä, ettei hän häiritse kilpailjoita
  • Caddien tulee noudattaa samoja koronan vaatimia toimenpiteitä ja ohjeita kuin kilpailijoidenkin

***
Ensiapu

Kilpailutoimistolla on ensiapuvalmius.

***
Harjoittelu ja lämmittely

Harjoittelu kilpailuradalla on mahdollista ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Ilmoitettuina aikoina rata on ainoastaan kilpailuun osallistuvien käytössä.

Kilpailun ollessa käynnissä radalla lämmittely ja harjoittelu on kiellettyä. Kielto on voimassa ensimmäisen ryhmän kahden minuutin merkistä viimeisen ryhmän tuloskorttien palauttamiseen.

Lämmittelyä varten on varattu oma alue.

Harjoittelu radalla on mahdollista myös ennen tapahtumaa Sibbe Disc Golfin aukioloaikojen puitteissa. SM-kilpailussa pelattava rata ei välttämättä ole heitettävissä ennen kilpailuviikkoa.

Sibbe Disc Golf on maksullinen rata. Pelioikeus kilpailupäivinä (to-su) sisältyy SM-kilpailun osallistumismaksuun. Ohjelman mukaisina harjoittelupäivänä ja ennen kilpailuviikkoa tapahtuvan harjoittelun osalla kilpailjoilla tulee olla normaali ratamaksu hoidettuna (päiväpelioikeus, kausikortti).

***
Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto sijaitsee väylän 1 välittömässä läheisyydessä, Sibbe Disc Golfin pro shopilla. Rekisteröityminen, mahdollisen pelaajapaketin noutaminen ja ilmoittautuminen kullekin kilpailukierrokselle tehdään kilpailutoimistossa. Kilpailukierrosten aikana kilpailutoimistossa on jatkuva päivystys sekä ensiapuvalmius.

***
Koronatilanteen aiheuttamat poikkeusjärjestelyt

Tulemme noudattamaan tapahtuman aikana Suomen viranomaisten, Suomen frisbeegolfliiton ja PDGA:n antamia ohjeita, rajoituksia ja määräyksiä koskien COVID-19 pandemian aiheuttamia poikkeusolosuhteita.

Suomen frisbeegolfliiton päivittyvä koronainfo löytyy osoitteesta: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

Suomen frisbeegolfliiton ohjeet kilpailutoimintaan (päivitetty 29.6.2020): https://frisbeegolfliitto.fi/wp-content/uploads/2020/06/SFL_COVID19_Ohjeet_010720.pdf

Jokaisen kilpailijan tulee sitoutua noudattamaan annettuja poikkeusohjeita tapahtuman aikana.

***
Liput, kyltit, banderollit

Radalla olevat liput, kyltit, banderollit ja muut tilapäisesti kilpailua varten asennetut välineet ovat osa rataa. Niitä ei saa siirtää paremman heittoasennon ottamiseksi.

***
Majoitus

Villa Sibbe – Majoitus tapahtuman ytimessä, 30m ykkösen tiiltä. Tiedustelut: villa@sibbe.fi

Juhlamenot – Mökki- ja huoneistomajoitusta 4 km päässä Sibbestä. Tiedustelut: info@juhlamenot.fi, 040 516 7214

Majatalo Box – Bed & Breakfast -tyyppinen majoitusvaihtoehto 10 minuutin ajomatkan päässä. Tiedustelut: isanta@majatalobox.fi, 050 592 4255

Joensuun Tila – Caravan- ja telttapaikkoja radan välittömässä läheisyydessä. Paikkavaraukset: lotta.kuosmanen@gmail.com

Helsingin alueen runsas hotellitarjonta noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Sibbeen pääsee myös julkisilla liikennevälineillä.

***
Pelaajakokous

Kilpailun yhteydessä ei järjestetä fyysistä pelaajakokousta. Pelaajakokous korvataan kilpailuorganisaation tekemällä infovideolla, joka julkaistaan viimeistään kilpailua edeltävänä keskiviikkona.

Kilpailijoille suunnattu tärkeä tieto koskien kilpailua, kilpailun sääntöjä, rataa ja tapahtuma-aluetta on koottu kilpailun kotisivuille sekä pelaajaoppaaseen (caddy book).

Kilpailutoimisto palvelee kilpailijoita koko kilpailuviikon ajan. Harjoittelupäivinä kilpailutoimisto on avoinna klo 10-16 ja kilpailupäivinä klo 7:30 alkaen, aina viimeisen ryhmän maalintuloon asti.

***
Rekisteröityminen 

Rekisteröityminen kilpailuun tapahtuu ennakkoon Disc Golf Metrixissä. Rekisteröitymisen vaiheet ja vaatimukset löytyvät TÄÄLTÄ.

Jokaisen kilpailijan tulee lisäksi ilmoittautua kilpailutoimistolla ennen harjoittelun aloittamista, viimeistään ennen ensimmäistä kilpailukierrostaan. Rekisteröitymisen yhteydessä kilpailija saa pelioikeuden radalle harjoittelua varten.

***
Ruokailumahdollisuudet ja kaupat

Alueen rantakahvila Cafe Sibbe on avoinna koko kilpailuviikon ajan (ma-ti 12-18, ke 12-21, to-su klo 10-21). Kahvilan valikoimista löytyy juomat ja pikku purtavat.

Kilpailupäivinä to-su on lounasmahdollisuus Villa Sibbessä klo 11-14. Lounaan hinta on 11 €/hlö. Voit myös ostaa ateriapaketin, joka sisältää lounaan kaikkina päivinä (36 €)
TO: Merimiespata, salaatti
PE: Lihamakaronilaatikko, salaatti
LA: Kinkkukiusaus, maustekurkku + punajuuri
SU: Broileripastavuoka, salaatti
Saatavilla on myös eväspusseja (Täytetty ruisleipä, tuoremehu, energiapatukka) hintaan 10 €/pss.
Ateriapaketit ja eväspussit varattava ennakkoon 2.8. mennessä. milla.sohlstrom@gmail.com tai 0407051706

Söderkullan keskusta sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Sibbestä. Keskustasta löytyy muutamia ravintoloita ja kolme suurempaa kauppaa (Lidl, K-Supermarket, S-Market).

***
Spotterit

Joillakin väylillä saattaa olla kilpailun sujuvuuden takaamiseksi spotteri. Spotterit eivät ole virallisia toimitsijoita (ellei sellaiseksi nimetty henkilö ole spotterina) eivätkä näin ollen tee sääntötulkintoja, lopullisen päätöksen tekee ryhmä.

***
Säännöt

Katso kilpailun säännöt TÄÄLTÄ.

***
Vesipisteet & WC:t

Kilpailuradan läheisyydessä on kolme WC:tä ja kaikkien yhteydessä on myös juomavesipiste.

  • Cafe Sibben (rantakahvila) luona
  • Camping-alueella, väylän 16 tiipaikan läheisyydessä
  • Kesäteatterin lavan luona
  • Vesikanistereita ei radalla ole, camping-alueen WC:llä on mahdollisuus käydä täyttämässä juomapullo väylien 5, 9 ja 15 jälkeen