Aikataulu

Katso kilpailuviikon aikataulu TÄÄLTÄ.

***
Caddiet

Caddien käyttö on sallittua, kilpailijan muistaa seuraavat asiat:

  • Caddien tulee noudattaa PDGA:n sääntöjä, mutta ei tarvitse olla PDGA:n jäsen eikä suorittanut CO-testiä
  • Caddieta käyttävä kilpailija on yksin vastuussa caddiensä käyttäytymisestä kahden minuutin ilmoituksesta tuloskortin palauttamiseen asti
  • Caddien rike voi johtaa kilpailijan rankaisemiseen, hylkäämiseen tai jopa kilpailukieltoon
  • Caddiet eivät ole osa kilpailijoiden ryhmää sääntötulkintoja tehdessä eivätkä caddiet voi huomauttaa sääntörikkeistä tai vahvistaa niitä
  • Kilpailijoiden tulee muistuttaa caddieta pysymään kohtuullisella etäisyydellä, ettei hän häiritse kilpailjoita
  • Caddien tulee noudattaa samoja koronan vaatimia toimenpiteitä ja ohjeita kuin kilpailijoidenkin

***
Ensiapu

Kilpailutoimistolla on ensiapuvalmius.

***
Harjoittelu ja lämmittely

Harjoittelu kilpailuradalla on mahdollista ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Ilmoitettuina aikoina rata on ainoastaan kilpailuun osallistuvien käytössä.

Kilpailun ollessa käynnissä radalla lämmittely ja harjoittelu on kiellettyä. Kielto on voimassa ensimmäisen ryhmän kahden minuutin merkistä viimeisen ryhmän tuloskorttien palauttamiseen.

Lämmittelyä varten kisapäivinä 19.-22.8.2021 on varattu Virpiniemen Liikuntaopiston tekonurmikenttä.

Harjoittelu radalla on mahdollista myös ennen tapahtumaa Virpiniemen radalla. SM-kilpailussa pelattava rata ei välttämättä ole heitettävissä ennen kilpailuviikkoa.

***
Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto sijaitsee stadionalueen Ylämajalla, heti ykköstiin ja väylän 18. korin lähesiyydessä. Rekisteröityminen, mahdollisen pelaajapaketin noutaminen ja ilmoittautuminen kullekin kilpailukierrokselle tehdään kilpailutoimistossa. Kilpailukierrosten aikana kilpailutoimistossa on jatkuva päivystys sekä ensiapuvalmius.

***
Liput, kyltit, banderollit

Radalla olevat liput, kyltit, banderollit ja muut tilapäisesti kilpailua varten asennetut välineet ovat osa rataa. Niitä ei saa siirtää paremman heittoasennon ottamiseksi.

***
Pelaajakokous

Pelaajakokouksen järjestämisestä tiedotetaan myöhemmin. On mahdollista, ettei fyysistä pelaajakokousta voida pitää koronan takia.

Kilpailutoimisto palvelee kilpailijoita tiistaista lähtien. Tiistaina ja keskiviikkona kilpailutoimisto on avoinna klo 10-16 ja kilpailupäivinä klo 7:30 alkaen, aina viimeisen ryhmän maalintuloon asti.

***
Rekisteröityminen 

Rekisteröityminen kilpailuun tapahtuu ennakkoon Disc Golf Metrixissä.

Jokaisen kilpailijan tulee lisäksi ilmoittautua kilpailutoimistolla ennen harjoittelun aloittamista, viimeistään ennen ensimmäistä kilpailukierrostaan. Rekisteröitymisen yhteydessä kilpailija saa pelioikeuden radalle harjoittelua varten.

***
Ruokailumahdollisuudet ja kaupat

Kisa-alueella on mahdollista ruokaila useassa paikassa.

***
Spotterit

Joillakin väylillä saattaa olla kilpailun sujuvuuden takaamiseksi spotteri. Spotterit eivät ole virallisia toimitsijoita (ellei sellaiseksi nimetty henkilö ole spotterina) eivätkä näin ollen tee sääntötulkintoja, lopullisen päätöksen tekee ryhmä.

***
Säännöt

Katso kilpailun säännöt TÄÄLTÄ.

***
Vesipisteet & WC:t

Vesipiste ja WC löytyy Ylämajalta. Vesikanistereita löytyy myös väylän 6 tiiltä.